Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

Hopea, Saara

Otso: ryyppylasit 1136

Valmistaja: Nuutajärvi

Suunniteltu: 1958

Tuotannossa: 1958-1967

Korkeus: 77 mm

Halkaisija: 55 mm

Kirkasta lasia, myös värialoituksella (värillisen aloituksen päälle otettiin väritöntä lasia, jolloin ainoastaan lasin sisäpinta oli värillinen). Valmistettu useita kokoja.

Katso myös:

Kommentit

Käyttäjän kenia kuva
kenia

Hei, miksi sivunne uudistaminen on jäänyt keskeneräiseksi? Osa teksteistä jää aina piiloon eli menevät jotenkin päällekkäin kuvien kanssa. Ei kai vika ole vain omassa näytössäni?

Käyttäjän admin kuva
admin

Hei, Designlasi.com ei ole kaiketi koskaan valmis, vaan sen sisältöä ja toiminnallisuuksia parannellaan jatkuvasti.
Kuvaamasi ongelma johtuu Internet Explorerin kuutosversiosta, joka ei näytä koko tekstipalkkia, vaan leikkaa sen oikealta. En aio päivittää sivustoa tukemaan tätä vanhaa selainversiota, joten suosittelen lataamaan uusimman version Internet Explorerista - tai sitten Firefoxista, joka on mielestäni parempi kuin Microsoftin selain :-)

Käyttäjän mammuli79 kuva
mammuli79

Haluaisin tietää lisää Saara Hopean Otso: ryyppylasit 1136-sarjasta. Olen saanut yhden ainokaisen lasin äidiltäni ja se on vihertävän värinen. Onkohan sitä väriä hankalasti saatavilla? En ole vielä missään törmännyt niihin, mutta olisi kiva löytää yksinäiselle edes pari! :)

Käyttäjän keräily kuva
keräily

1136 "Otso"- sarjaa valmistettiin 7 kokoa: 6cl, 12cl, 15cl, 20cl, 25cl, 30cl, 40cl vetoisina sekä kirkkaina että vaaleiden värien eri sävyssä kirkkaalla jalalla, valmistusvuodet 1958-1967. Ylläolevien värien lisäksi ainakin lila.

Kirjavinkki

Iittalan lasitehdas

Puhallettujen talouslasien hinnasto (näköispainos)

Iittalan tuotekuvasto vuodelta 1941 esittelee viini-, viiina-, shamppanja- ym. laseja. Lisäksi siinä esitellään karahveja, maljoja, tarjottimia, astiastoja sekä paljon muuta puhallettua talouslasia.

» Klikkaa tästä ja lue lisää Adlibriksen kirjakaupassa