Vaikka Erkkitapio Siiroisen elämä jäi lyhyeksi, hänen lasiuraansa voidaan pitää poikkeuksellisen merkittävänä. Tämän näyttelyluettelon tarkoituksena on valottaa Siiroisen suunnittelijanuraa mahdollisimman monipuolisesti. Tekstin liitteenä on paitsi Riihimäen Lasin ja Kotilasin esineluettelot, myös luettelo SIiroisen Studiolasille suunnittelemista esineistä.
Suurenmoiset kiitokset! Nyt on linnulla nimi.
Lue lisää →
Siis helmikana
Lue lisää →
Lienee Helmiina 2002 vuosilintu
Lue lisää →
Kiitokset tiedoista ja linkistä. Varmistui tuo. Tuon ajan maljakon suunnittelijaa ei varmuudella kait voida sanoa ilman signeerausta.... Lue lisää →
http://lasinkerailijanblogi.blogspot.com/2012/07/lisaa-kuvia-fiskarsista...
Lasinkeräilijäblogin sivulla kerrotaan maljakosta,... Lue lisää →
Kiitoksia. Ajattelin että on jotain turisti rihkamaa 😊
Lue lisää →
Kiitoksia paljon 😊
Lue lisää →
Hyvin tutulta/samalta näyttää. Kiitos :)
Lue lisää →
- 1 / 3
- seuraava ›
En ole saanut näitä linkkejä toimimaaan moneen viikkoon?
Kokeilin linkin kautta Karhulan esitteitä,ja tuli ilmoitus:sisäinen järjestelmävirhe
Kansalliskirjasto oli näemmä muuttanut osoitteita - korjasin linkit. Kiitos ilmoituksesta!
Nyt toimii,kiitos
Oisko mahdollista saada taas uusi linkitys?
Ilman muuta, linkki toimii taas. Kiitos ilmoituksesta!
Tästä purkista kaipaisin tietoa. Löytynyt aitan alta. Purkin kyljessä teksti Riihimäen Lasi ja neliapila toisella puolella. Purkin suuosassa karhenettu uurre, ei siis käy tavallisten apilapurkkien kansi.
Moi !
En löydä kohdasta (Kansalliskirjaston digitoidut lasiaiheiset pienpainatteet) pienpainatetta Riihimäen Lasi Oy Kuvato-Hinnasto P 1939.
Puuttuko, vai enkö osaa etsiä ??
Sivuston ylläpitäjää en tietenkään leiki.
Mutta käsitykseni mukaan Kansalliskirjasto ei ole digitoinut tätä(kään) lasiaiheista pienpainatetta. Vain yksittäisiä sivuja löytyy netistä eri yhteyksistä.
Suuri määrä lasitehtaiden katalogeja on toistaiseksi digitoimatta. En tiedä, mistä se johtuu: puuttuuko heiltä niteitä tai onko digitointi kesken.
Vaikea on markkinoiltakaan löytää vanhoja niteitä - ainakaan kohtuuhintaan.
Kiitos hema !
Kyselin kansalliskirjastosta kyseistä Riihimäen Lasi Oy Kuvasto-Hinnasto P 1939. Vastauksessa viitattiin paikkaan, jossa on muutkin pienpainatteet, ja sieltähän sitä ei löydy.
Riihimäen Lasi Oy Kuvasto-Hinnasto P 1939 pienpainatteestahan löytyy netistä pdf-tiedosto, jossa on sivut 1-13. Koko painoksessa sivuja on kuitenkin 51 kpl.