Kirjaudu sisään tai rekisteröidy kommentoidaksesi.

?

Kala

Valmistaja: Nuutajärvi

Korkeus: 95 mm

Katso myös:

Kommentit

Käyttäjän Marjatuulia kuva
Marjatuulia

Minulla on sama kala erivärisellä kuviolla. Kuvio on ruohonvihreätä, jossa on mustaa, ruosteenruskeaa ja valkoisia ohuita viiruja. Muistelen joskus lukeneeni, että Oiva Toikka olisi suunnitellut joitain kaloja ennen lintuja. Tämä on kuitenkin vain hämärä muistikuva, enkä ole asiasta varma.

Käyttäjän lasilintu kuva
lasilintu

Oma kalani on 1970-luvulta. Malli sama, värityksenä oranssia, vihreää ja sinistä.

Tuolta ajalta muistan kuinka "viikonloppuisäni" yritti keksiä minulle tekemistä ollessaan rekkakuski, minun istuessani rekan nupissa pelkääjän paikalla. Kävimme eri lasitehtailla katsomassa lasinpuhallusta. Itse en "kalatehtaan" nimeä muista, mutta isäni vannoo sen olleen Humppila.

Käyttäjän Vetrina kuva
Vetrina

Minulla on Oivan Toikan signeeraama kala joka on 2000-luvulta. Kuva tulee - toivon mukaan - klikkaamalla tuosta alta.

Käyttäjän Piscator kuva
Piscator

En ole mikään ekspertti, mutta kuvassa oleva kala muistuttaa hyvinkin paljon ruotsalaisen FM Ronnebyn tuotantoa.. Itselläni melkein samanlainen, kuitenkin eri värityksellä ja on vielä ns. "jalallinen". Siinäkään ei ole etikettiä tms., mutta oletan sen olevan mainitsemaani Ronnebyta.

Käyttäjän Margot kuva
Margot

Kala saattaisi olla Tuusulanjärven kristalli.

Kirjavinkki

Leppänen, Helena

Muumilaakso Arabiassa

Ehdoton aarre muumien ystäville ja keräilijöille! Uusi opas Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin brändien alla 1957-2014 tuotetuista muumiesineistä! Tämä tietokirja esittelee Arabian, Iittalan, Hackmanin ja Fiskarsin brändien alla tuotetut astiat, aterimet, sakset ja koriste-esineet, jotka Muumilaakson väki on hahmoillaan valloittanut vuosina 1957-2014. Toista yhtä kattavaa opasta ei ole!

» Klikkaa tästä ja lue lisää Adlibriksen kirjakaupassa