Designlasi.com on sulkeutunut 1.10.2022

Hyvät ystävät,

Perustin Designlasi.comin vuonna 2006 ja sivusto on siis pyörinyt linjoilla jo 16 vuotta.

Alunperin halusin vain listata omia lasiesineitäni, mutta pian aloin esittelemään myös muita suomalaisia lasin kulta-ajan esineitä. Niistä ja muusta oheismateriaalista kehkeytyikin vuosien saatossa melkoinen tietokanta, jota on käynyt selaamassa jo lähes kolme miljoonaa yksittäistä ihmistä (tarkalleen 2 912 263 henkilöä, 17.7.2022 mennessä).

Moni vakiokävijä on saattanut huomatakin, etten ole ollut sivustolla enää kovin aktiivinen muutamaan vuoteen. Syynä siihen on kiinnostuksen hiipuminen lasiharrastukseen ja toisaalta muiden harrastusten vaatima aika, josta ei enää riitä tarpeeksi tähän aktiviteettiin.

Lisäksi sivujen tekninen ylläpitäminen tuottaa yllättävän paljon työtä ja syö tietysti myös rahaa.

En myöskään toimi antiikki-, huutokauppa- tai kirpputoritoiminnassa, joten en näe itselleni Designlasi.comissa jatkokehittämismahdollisuuksia liiketoimintaa ajatellen. Mutta jos olisin mukana jossakin noista, tämän kaltainen sivusto palvelisi erinomaisesti asiakkaitani ja yritystäni.

Näistä syistä johtuen jouduin valitettavasti lopettamaan Designlasi.comin 1.10.2022.

Ymmärrän, että tämä päätös tuntuu monesta ikävältä ja ehkä väärältäkin, mutta toivon että sivuston tilalle muodostuu muita foorumeita, joissa voi keskustella harrastuksesta ja aiheesta.

Haluan kiittää kaikkia, jotka ovat vierailleet sivustolla ja osallistuneet foorumin keskusteluihin vuosien varrella. Erityisesti haluan kiittää niitä käyttäjiä, jotka ovat kärsivällisesti vastailleet muiden kysymyksiin. Vain hyvin harvoin tältä ydinryhmältä ei ole löytynyt vastausta, jos kysymys on muuten ollut ymmärrettävä. Teillä on valtava lasitietämys ja toivon, että se pääsee oikeuksiinsa myöhemminkin.

Kiitos kun olette kulkeneet matkassa mukana!

admin

PS. Jos olet kiinnostunut ottamaan vetovastuun sivustosta tai haluat verkkotunnukset Designlasi.com tai Designlasi.fi käyttöösi, voit olla minuun yhteydessä: